Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Only for Heroes

Superhjältar och hjältar finns överallt. Och var de än befinner sig möter de på liknande utmaningar. Men i vissa länder är utmaningarna större. Som t.ex. i Ecuador. Här finns lite utrymme för Superhjältar och hjältar att få en inspirerande, stimulerande och lustfylld undervisning – om ens någon. Många föräldrar väljer att hålla sina barn med funktionsvariationer hemma på grund av stigman och dålig undervisning.

Därför är det med stolthet som vi stödjer Projekt Kallampa – ett projekt som består av två delar: dels skolan Centro Infantil som startades av eldsjälen Mónica Vaca och som är den enda skolan för barn med funktionsvariationer i norra Ecuador. Och dels kulturgruppen Kallampa som genom traditionell musik, teater och bild stimulerar barnens inlärning. För oss är det självklart att sprida projektets budskap om att alla Superhjältar och hjältar – världen över – ska ha rätt till en bra utbildning och möjlighet att påverka sin framtid!

Vårt engagemang
Vi stödjer Projekt Kallampa med pengar och vill du också bidra till projektets viktiga arbete kan du engagera dig genom att göra en donation via den digitala insamlingsbössan här nedan. Varje krona går oavkortat fram till projektet via vår samarbetspartner AddTruly. Vi följer projektet noggrant och kommer med jämna mellanrum berätta om hur arbetet inom projektet utvecklas. Vill du redan nu läsa mer om Projekt Kallampa? Klicka här

Om AddTruly
AddTruly AB (Org nr: 556979-8613) hjälper företag att bygga värdefulla samarbeten med ideella organisationer – samarbeten som skapar förtroende och långsiktighet. Alla donationer från företag och deras kunder går oavkortat till den specifika organisationen via Unify for Good Insamlingsstiftelse (Org. nr 802478-2644)