Språk & Lek med logopeden – Workshop med Nathan & Schubi

Du som sedan tidigare är kund hos oss, och som arbetar med barn och ungdomar med särskilda behov i åldrarna 4-9 år är välkommen på en gratis workshop/ AW (afterwork) med praktiska övningar i språkträning. Vi bjuder på god plockmat och något gott i glasen, så lämna gärna bilen hemma;)

När?

Vi flyttar till nya lokaler under våren och kommer att publicera utbildningstillfällen här samt via nyhetsbrev och Facebook. Följ oss gärna för att hålla er uppdaterade:)

Var?

Only for Heroes
Stockholm

Hur?

17.00-18.00
Föreläsning: Med språket i fokus: Vilken typ av språkliga utmaningar kan våra elever ha? Hur kan jag bli ännu bättre på att ge rätt stöd?

18.00-18.30:
Passa på att mingla med oss och övriga deltagare medan du hämtar en bit mat.

18.30-20.00
Övning ger färdighet!
Vi delar in er i grupper utifrån vilken typ av verksamhet ni jobbar i. I grupperna kommer ni att få bekanta er närmare med vårt material och erbjudas praktisk övning i språkträning. Under de praktiska övningarna använder vi oss av högkvalitativt och roligt pedagogiskt material från Nathan och Schubi.

Vad gäller vid anmälan till kurser och workshop?

Fyll i en intresseanmälan via formuläret nedan, eller ring oss på 08-6234302. Tillsammans kommer vi överens om lämpligt tillfälle och plats för kursen. Anmälan är bindande först när vi har en färdig överenskommelse. Fakturering sker i förskott till den fakturaadress du angivit. Betalningsvillkor: 30 dagar. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kursstart debiteras fullt kursarvode.

Kontakta oss! Anmäl dig till en utbildning här eller beställ en föreläsning. Vi svarar också gärna på dina frågor kring våra utbildningar och föreläsningar!

Linda