Pedagogiskt språkligt material eller hyllvärmare? – Ta vad ni har – Gör vad ni kan!

Kort om kursen

Har ni en massa material som ligger och samlar damm på hyllorna? Känner ni att ni skulle vilja köpa nytt pedagogiskt material, men pengarna räcker inte till? Glöm det! Efter den här workshopen kommer ni kunna blåsa nytt liv i gamla hyllvärmare, och samtidigt ha en rolig och utvecklande vardag, och nöjda föräldrar. Och detta utan att behöva spendera en krona på nya inköp. Denna workshop kan med fördel kombineras med vår utbildning/workshop Språksvårigheter i förskolan, del 1. Kontakta oss för information/kostnadsförslag.

För vem?

Vänder sig till all personal som arbetar inom förskolan.

Kursens syfte?

Tillsammans med våra logopeder gör ni en inventering av det material ni har. Sedan blir det workshop om hur ni kan använda befintligt material i språkstimulerande syfte. Tillsammans med er tänker vi ut nya sätt att använda materialet med språket i fokus samt med olika diagnoser/svårigheter i åtanke.

Hur lång är kursen?

2,5 timmar.

Plats

Hos er i verksamheten.

Antal deltagare

Ca 10-25 personer (kontakta oss för ett kostnadsförslag om ni är fler eller färre).

Pris?

3995 kr exkl moms

Vad gäller vid anmälan till kurser och workshop?

Fyll i en intresseanmälan via formuläret nedan, eller ring oss på 08-6234302. Tillsammans kommer vi överens om lämpligt tillfälle och plats för kursen. Anmälan är bindande först när vi har en färdig överenskommelse. Fakturering sker i förskott till den fakturaadress du angivit. Betalningsvillkor: 30 dagar. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kursstart debiteras fullt kursarvode.