Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Språk&Lek med logopeden
- Workshop med Nathan&Schubi

Du som sedan tidigare är kund hos oss, och som arbetar med barn och ungdomar med särskilda behov i åldrarna 4-9 år är välkommen på en gratis workshop/ AW (afterwork) med praktiska övningar i språkträning. Vi bjuder på god plockmat och något gott i glasen, så lämna gärna bilen hemma;) 

När?

Vi flyttar till nya lokaler under våren och kommer att publicera utbildningstillfällen här samt via nyhetsbrev och  Facebook. Följ oss gärna för att hålla er uppdaterade:)

Var?

Only for Heroes
Stockholm

Hur?

17.00-18.00
Föreläsning: Med språket i fokus: Vilken typ av språkliga utmaningar kan våra elever ha? Hur kan jag bli ännu bättre på att ge rätt stöd?

18.00-18.30:
Passa på att mingla med oss och övriga deltagare medan du hämtar en bit mat.

18.30-20.00
Övning ger färdighet!
Vi delar in er i grupper utifrån vilken typ av verksamhet ni jobbar i. I grupperna kommer ni att få bekanta er närmare med vårt material och erbjudas praktisk övning i språkträning. Under de praktiska övningarna använder vi oss av högkvalitativt och roligt pedagogiskt material från Nathan och Schubi. 

Bokning av webbkurs

Vilken webbkurs gäller anmälan?: *
Eventuell rabattkod:
Namn: *
Var arbetar du?: *
e-post : *
Telefonnr: *
Fakturaadress: *
Meddelande till Only for Heroes:
Det finstilta

Vad gäller vid anmälan till kurser och Workshop

Anmälan är bindande men inte personlig. Om du får förhinder kan annan person från din arbetsplats gå istället. Fakturering sker i förskott till den fakturaadress du angivit. Betalningsvillkor: 30 dagar. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kursstart debiteras fullt kursarvode.


Jag godkänner Only for Heroes villkor for anmälan till kurs/workshop: *
Antal personer : *