Tuggishänge Lasersvärd

249 kr
249 kr
249 kr
249 kr
249 kr
249 kr
249 kr
249 kr
249 kr
Färg och Tuggmotstånd :

LÄS MER OM

OBS: För användare som biter hårt rekommenderas tuggmotstånd hård eller extrahård.

Tuggishänge Lasersvärd är en säker och supercool lösning för alla som behöver tugga/bita (oral stimulering) för att fokusera och har ett skönt handtag att fingra på och ett slätt “blad” för själva tuggandet. Tuggishänget är format som ett lasersvärd och är ca 10,2 cm långt, vilket är rätt längd för att nå de bakre kindtänderna som ofta “behöver” tugga mest. Använd som ett säkert alternativ istället för att tugga på fingrarna, tröjor och pennor och annat.
Tuggishänge Lasersvärd (Ark's Bite Saber Chewelry) är tillverkade av Ark Therapeutic i Usa och är gjorda av ett material som håller medicinsk kvalitet och är helt fria från Bly, Ftalater, PVC, BPA (bisphenol A) och Latex.

Tuggishänget finns i tre olika hårdhetsgrader: Mjuk(M), Hård(H) och Extrahård(XH). En del av färgvarianterna är det för tillfället längre leveranstid på.

Mjuk - rekommenderas för mjukare tuggare
Hård - rekommenderas för lagom hårda tuggare
Extrahård - rekommenderas för extra hårda tuggare som gillar att bita på väldigt hårda föremål

Alla Tuggishängen förpackas individuellt och är monterade på ett krafigt textilsnöre med ett lås som är lätt att öppna/låsa. Färgnyanserna på Tuggishängena kan variera något.

varning läs innan användning av tuggissmycke
VARNING!!! Denna produkt är inte en leksak. Det är endast hänget/medaljongen på halsbandet som är avsett för att tuggas/bitas på. Snöret och låsanordningen håller inte för tuggande. Innehåller smådelar som kan utgöra en kvävningsrisk. Rekommenderas inte för barn under 5 år. Trots att dessa Tuggishängen är gjorda av starkt material av medicinsk kvalitet så är de inte helt oförstörbara. Visst slitage kan förväntas med tanke på vad hänget är avsett att användas för. Livslängden på ditt Tuggishänge beror naturligtvis på hur ofta, hur hårt de tuggas på. Om/när Tuggishänget eller textilsnöret börjar se slitet ut, är det dags att byta ut det!

Läs mer

MANUALER

Dokument (0)

DELA

Blogga om

TILLVERKARE