Tom Tag

LÄS MER OM

EN FÄRGGLAD PÅMINNELSELISTA FÖR SKOLVÄSKAN!

Vi vuxna skriver gärna listor för att komma ihåg allt som vi måste göra. TomTag har skapats för att uppmuntra barnen att få sin egen lista och våra morgonrutiner att fungera bättre! TomTag är en uppfinning av två mammor, Deborah och Clare, som tröttnade på att påminna sina barn om allt som de skulle ta med till skolan varje dag.

Med TomTag kan barnen organisera sin vardag bättre. Tänk på alla saker du oftast måste påminna ditt barn om före skolan varje morgon. Förutom rena kläder, frukost, tandborstning och kamning måste du också fråga ”har du läxboken, mellanmål, fiol, noter, gympapåsen med dig...... Listan kan göras lång!

Tänk om ditt barn hade en lista över alla de saker som hen behöver, för varje veckodag, så att hen själv kan ha koll utan ständiga påminnelser. Tänk om ditt barn hade den listan när det är dags att packa skolväskan. Föreställ dig hur smidigt detta skulle vara på morgnarna, och hur färre saker skulle bli bortglömda!

Många barn och familjer kämpar verkligen med sina vardagsrutiner. TomTag är en färgstark och rolig checklista som låter barnen packa självständigt och stärker deras självförtroende och organisationsförmåga. Vi tror att alla familjer med barn kan ha nytta av TomTag.

Barn med inlärningssvårigheter såsom dyslexi, dyspraxi, autism eller ADHD upplever ofta större svårigheter med planering och organisation. TomTags visuella strategi gör metoden tillgänglig för alla barn - en verkligt inkluderande produkt!

TIPS FÖR PÅKLÄDNINGEN SÅ HÄR I VINTERTID:

Ta ett foto på ditt barn MED jacka, mössa, överdragsbyxor, stövlar, halsduk och ryggsäck. Gör en utskrift och sätt på insidan av ytterdörren. Låt fotot vara planeringshjälpen i hallen: Vad fattas för att du ska vara färdigklädd? Titta på fotot – titta på dig själv! Hjälp barnet att ligga ett steg före istället för ett steg efter.

Varje förpackning innehåller:

6 st stickor i olika färger, en för varje skoldag + en extra för sådant som alltid ska ligga i väskan
45 st "knappar" där man fäster klistermärkena
160 klistermärken för olika aktiviteter. Observera att namnen på veckodagarna är skrivna på engelska.
hållare

Läs mer

VIKTIG INFORMATION

MANUALER

Dokument (0)

DELA

Blogga om

TILLVERKARE

Flik6

189 kr

Du kanske också är intresserad av

  • från 69 kr
  • från 85 kr