Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Språkstörning - Inkluderande verktyg i klassrummet

2813 kr Ord. Pris (3125 kr)
10% FLYTTREA t.o.m. 2018-11-18

LÄS MER OM

Längre ner på sidan hittar du ett par smakprov ur kursen. Kursen är helt onlinebaserad vilket innebär att du genomför kursmomenten när det passar dig. Priset gäller per kurstagare.

Om flera på samma skola önskar gå kursen kan vi erbjuda grupprabatter. Kontakta oss på info@onlyforheroes.se för offert. 

När du har genomfört din beställning återkommer vi till dig med en bekräftelse och inloggningsuppgifter.

Språkstörning - inkluderande verktyg i klassrummet är en helt onlinebaserad kurs, där du får träffa Only for Heroes logopeder i ett antal förinspelade "lektioner". Lektionerna varvas med praktiska övningar, sk. "uppdrag", som du ska genomföra i din vardag. För att uppnå så goda resultat som möjligt är det mycket viktigt att du genomför uppdragen i den ordning de kommer, och enligt våra instruktioner. På så sätt kommer du, när du genomfört en kurs, inte bara ha skaffat dig ny kunskap - du kommer också ha utvecklat nya färdigheter, och hittat metoder för att tillämpa dem i din vardag. 

I Språkstörning - inkluderande verktyg i klassrummet får du lära dig åtta verktyg, som använda på rätt sätt hjälper dig att skapa en inkluderande undervisning, utan att behöva prioritera bort andra elever i klassen. I praktiken kommer du behöva lägga MINDRE tid på att anpassa din undervisning, samtidigt som dina elever med språkstörning får optimala förutsättningar för inlärning.

Om du samarbetar med t.ex. en specialpedagog eller logoped kring dina elever med språkstörning eller språksvårigheter, kommer du att uppnå ännu bättre resultat, men det är inget krav för att du ska lyckas med kursen.

Smakprov ur kursen: 

 

Läs mer

MANUALER

Dokument (0)

DELA

Blogga om

TILLVERKARE