Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Berätta en saga

674 kr Ord. Pris (749 kr)
10% FLYTTREA t.o.m. 2018-11-18

LÄS MER OM

Berätta en saga är ett bildmaterial i högsta kvalitet, och allt du behöver för att göra sagostunden till något alldeles extra!  I materialet får barnen bekanta sig med de element som utgör en saga på ett konkret och aktivt sätt. Berätta en saga kan användas i olika åldrar, från förskolan, upp till och med mellanstadiet, eller till och med högstadiet, för att utveckla barnens kreativitet, språkliga utrrycksförmåga, ordförråd, begreppsförståelse och grammatik. Genom att flytta runt de magnetiska figurerna i olika klassiska sagolandskap, kan barnen lätt skapa sina egna berättelser. Fyra traditionella sagor finns representerade i Berätta en saga, men ni kan även välja att skapa era helt egna berättelser, allt genom att flytta runt de olika magnetiska figurerna i materialet. Berätta en saga lämpar sig särskilt bra för barn med språkstörning, elever i särskolan eller andra barn som behöver konkret, och visuellt stöd för sin inlärning. Materialet kan även med fördel användas för undervisning i svenska som andraspråk, modersmålsundervisning, eller undervisning i engelska eller moderna språk, då bilderna inte är språkspecifika. 

För de lite äldre barnen rekommenderas att ni även arbetar med papper och penna eller dator/surfplatta, för att tillsammans skriva ner sagorna, och därmed få en övning i skriftlig uttrycksförmåga. 

Innehållsförteckning: 

 • 2 stora magnettavlor (72x26 cm)
 • 6 landskapsbilder (35x25,5 cm)
 • 43 Magnetiska figurer (23 olika karaktärer och 20 föremål)
 •  1 poster för översikt av de olika sagorna. 
 • 1 pedagogisk vägledning 

 

 

 

 

Läs mer

MANUALER

Dokument (0)

DELA

Blogga om

TILLVERKARE

Du kanske också är intresserad av

 • 10% FLYTTREA t.o.m. 2018-11-18
  296 kr
  (Ord. Pris: 329 kr)
 • 10% FLYTTREA t.o.m. 2018-11-18
  391 kr
  (Ord. Pris: 435 kr)