Prova-på-3xTangle-Lilla

236 kr

LÄS MER OM

Har du svårt att välja vilken Tangle du ska köpa? I vårt populära Prova-på-3xTangle Lilla får du chansen att testa tre av våra mest populära Tangle.  Innehåll: 1 st Tangle Jr, 1 St Tangle Jr Fuzzies, 1 St Tangle Relax Terapi (mindre variant av Tangle Relax) 

Tangle är taktila hjälpmedel och ett oemotståndligt alternativ till den vanliga stressbollen! Hjälper barnet att fokusera och koncentrera sig och hålla styr på kroppen och kan ha en stressreducerande verkan. Vrid, vänd och snurra, #fingraförfokus. Tangle rekommenderas särskilt för barn och ungdomar med ADHD, Autism, ASD/Aspergers syndrom men alla, även vuxna, kan ha glädje av Tangle. Färgerna på Tangle i Prova-på-paket 3xTangle Lilla kan variera och de kommer osorterade från leverantören.

Innehåll:

  • 1 x Tangle Jr
  • 1 x Tangle Jr Fuzzies
  • 1 x Tangle Relax Terapi

 

OBS!
Prova-på-3xTangle Lilla rekommenderas ej till barn under tre år eller till barn som biter/stoppar i munnen. Innehåller smådelar (segment som kan monteras isär) Tangle är ett hjälpmedel och inte en leksak. För att förlänga livslängden på din Tangle samt inte orsaka störande ljud för andra bör din Tangle ej monteras/dras isär för ofta.

Läs mer

MANUALER

Dokument (0)

DELA

Blogga om

TILLVERKARE

Du kanske också är intresserad av

  • 188 kr