Om oss

Om Only for Heroes

Företagsinformation:

Only for Heroes AB/onlyforheroes.se
Organisationsnr: 559039-5231
Telefonnummer: 0510-12900
E-post: service@funkamera.se

Only for Heroes och Funka Mera

Only for Heroes är sedan november 2019 en del av Funka Mera Norden AB. i vår butik hos funkamera.se hittar du funktionella verktyg och pedagogiska hjälpmedel – som får flera att funka mera. Hos oss på Only for Heroes hittar du en kunskapsbank om språkstörning, AD(H)D autism och andra funktionsnedsättningar. Här på Only for Heroes kan du även få kontakt med våra logopeder och kan få tips om verktyg för språkinlärning.

Varför Only for Heroes?

Namnet Only for Heroes föddes ur idén att de verkliga hjältarna är de som får kämpa mot extra svåra odds i tillvaron. Precis som serietidningarnas superhjältar, så behöver våra hjältar tillgång till rätt verktyg för att kunna uträtta stordåd. Även du som i vardagen arbetar för att göra livet lättare för barn och ungdomar med funktionsvariationer är en hjälte!

Vilka är vi som jobbar på Only for Heroes? 

Vi som jobbar på Only for Heroes är logopeder och föräldrar. En del av oss har egna funktionsnedsättningar, eller är föräldrar till barn med särskilda behov. Gemensamt för oss är att vi brinner för att göra tillvaron enklare för våra superhjältar – de barn och ungdomar som får kämpa lite extra i vardagen.

 Tack för att du är en hjälte!/Linda och Anna-Karin 

[block id=”kontakt-allman”]