Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Om oss

Varför Only for Heroes?

Namnet Only for Heroes föddes ur idén att de verkliga hjältarna är de som får kämpa mot extra svåra odds i tillvaron. Precis som serietidningarnas superhjältar, så behöver våra hjältar tillgång till rätt verktyg för att kunna uträtta stordåd. Även du som i vardagen arbetar för att göra livet lättare för barn och ungdomar med funktionsvariationer är en hjälte!

Vad är Only for Heroes?

Only for Heroes är återförsäljare av specialpedagogiska läromedel, material och hjälpmedel för barn och ungdomar i behov av särskilt stöd. Genom att tillhandahålla handplockade verktyg för inlärning, gör vi inlärningen rolig, och hjälper till att ge alla barn och ungdomar möjlighet att lära utifrån sina förutsättningar. Vi erbjuder också webbkurser, föreläsningar och workshops kring bland annat språkstörning, dyslexi och neuropsykiatriska funktionsvariationer. 

Only for Heroes fokuserar särskilt på barn och ungdomar med språkstörning, dyslexi, autismspektrumstörningar, AD(H)D, dyskalkyli, och långsam inlärning. Vi har också många hjälpmedel som underlättar språkinlärningen för nyanlända eller för den som har svenska som andraspråk. 

Om du kontaktar oss kan du få hjälp att välja ut precis de verktyg för inlärning som passar ditt barn eller dina elever. Vi besöker dig också gärna i din verksamhet för att inventera behoven av material.

Only for Heroes engagemang för Superhjältar och hjältar sträcker sig faktiskt hela vägen till Ecuador. Som en del av vårt CSR-arbete stödjer vi via AddTruly Projekt Kallampa som med hjälp av musik, teater och bild skapar utrymme och lust för barn med funktionsvariationer att lära.

Vilka är vi som jobbar på Only for Heroes? 

Vi som jobbar på Only for Heroes är logopeder och föräldrar. En del av oss har egna funktionsvariationer, eller är föräldrar till barn med särskilda behov. Gemensamt för oss är att vi brinner för att göra tillvaron enklare för våra superhjältar - de barn och ungdomar som får kämpa lite extra i vardagen. 

Vilka är våra kunder?

Du som är kund kanske är förälder eller annan anhörig, eller så jobbar du som skolledare, förskolechef, pedagog, specialpedagog, talpedagog eller logoped. Kanske är du verksamhetschef och i färd med att NPF-säkra din skola. Kanske arbetar du i skola eller förskola och är  i behov av fortbildning. Kanske har du barn i behov av särskilt stöd i din närhet. Eller så söker du bara efter pedagogiskt material som håller hög kvalitet och är roligt för både vuxna och barn att använda.

 Tack för att du är en hjälte! /Anna-Karin, Linda och Miriam

 

Mer om Only for Heroes

Besöksadress

Stockholm:

Vill du besöka oss för att klämma och känna på vårt sortiment, så finns vår visningslokal på Industrigatan 7b i Stockholm .Öppettiderna varierar, eftersom vi ofta är ute på hjälteuppdrag, så du behöver kontakta oss i förväg för att boka tid.

Göteborg:

Delar av vårt sortiment (framför allt tangles och tuggishjälpmedel) hittar du i Hjälpredans butik på Olskrokstorget 14 i Göteborg. Öppettider tisd-fred 10-17. Kontakt: info@hjälpredan.se

Så kontaktar du oss

Telefonnummer: 08-6234302 (Öppettider helgfri vardag 10.00-16.00)

e-post: info@onlyforheroes.se  (Öppettider dygnet runt, årets alla dagar. Vi svarar så snart vi bara kan, men senast nästföljande vardag) 

Organisationsnr: 559039-5231
Bankgiro: 5067-7244

 

Kontakt

Hej! Vad kan vi hjälpa till med? : *
Namn: *
E-post: *
Telefon: *