Köpvillkor hos Only For Heroes

Priserna för produkterna är angivna i SEK. Via momsväljaren kan du enkelt välja om du vill se priset exklusive moms eller inklusive moms. Momssatsen är 6 % för böcker, för allt övrigt material 25%. Frakt tillkommer för beställningar under 600 kr inklusive moms. 

Om du handlar som privatperson betalar du via Klarna Checkout, via kort eller faktura. 

Betalningsvillkor för fakturakunder (företag/stat/kommun): 30 dagar. Därefter tillkommer en dröjsmålsränta på 10 %.

För fakturakunder tillkommer en fakturaavgift på 25 kr om köpet understiger 1000 kr. 

Leverans sker inom 5-7 arbetsdagar, förutsatt att produkterna finns i vårt lager. Vid försenad leverans på grund av att produkterna är slut i lager kommer kunden att kontaktas.

Vid reklamation eller skada kontakta Only for Heroes omgående. Om du vill byta eller lämna tillbaks en vara måste du kontakta oss inom 14 dagar från att du fått din vara. Om en vara är felaktig, eller om något av det beställda är trasigt/saknas i måste detta anmälas till oss inom 5 dagar från mottagandet.

 OBS:

Skicka INTE tillbaka din vara utan att ha kontaktat oss, och fått ett retur/reklamationsnummer. Only for Heroes står endast för returfrakt om vi packat fel eller om varan är trasig/felaktig på annat sätt.Vid outhämtad försändelse som kommer i retur till oss utan att kunden först kontaktat oss faktureras kunden för frakt och returfrakt, samt en administrativ avgift på 50 kr. Kunden har alltid rätt till 30 dagars retur, förutsatt att villkoren ovan uppfylls, samt ett helt års bytesrätt, förutsatt att den vara du köpt fortfarande saluförs av oss när bytet sker.

Returnerade produkter ska vara i oanvänt och oskadat skick. 

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete har kunden möjlighet att returnera använda produkter till oss, och erhåller då en rabattcheck på 10% av inköpsvärdet, att använda vid nästa köp. De produkter som fortfarande är i användbart skick kommer vi att sälja som andrahandssortering, där förtjänsten går till de sociala projekt vi stöder. För övrigt material ansvarar vi för återvinning. 

OBS: Innan retur sker enligt någon av villkoren ovan, ska kunden ha kontaktat Only for Heroes för information om returnummer och returadress. Returporto betalas alltid av kunden. Har du fler frågor kring våra köpvillkor på Only For Heroes? Skicka gärna ett mejl eller skriv ett meddelande på Facebook

Vill du bli återförsäljare?

Kontakta oss gärna på info@onlyforheroes.se så kan vi skicka dig våra köpvillkor för återförsäljare.