Köpvillkor och användarvillkor hos Only For Heroes 

 

Köpvillkor, reella produkter 

Priserna för produkterna är angivna i SEK och exklusive moms för ej inloggade kunder.  Inloggade företagskunder ser priserna exklusive moms.  Momssatsen är 6 % för böcker, för allt övrigt material 25%. Frakt tillkommer för beställningar under 600 kr inklusive moms.

Om du handlar som privatperson betalar du via Klarna Checkout eller PayPal 

Betalningsvillkor för fakturakunder (företag/stat/kommun): 30 dagar. Därefter tillkommer en dröjsmålsränta på 10 %.

För fakturakunder tillkommer en fakturaavgift på 25 kr om köpet understiger 1000 kr. 

Leverans sker inom 5-7 arbetsdagar, förutsatt att produkterna finns i vårt lager. Vid försenad leverans på grund av att produkterna är slut i lager kommer kunden att kontaktas.

Vid reklamation eller skada,  kontakta Only for Heroes omgående. Om du vill byta eller lämna tillbaks en vara måste du kontakta oss inom 14 dagar från att du fått din vara. Om en vara är felaktig, eller om något av det beställda är trasigt/saknas i måste detta anmälas till oss inom 5 dagar från mottagandet.

 OBS:

Skicka INTE tillbaka din vara utan att ha kontaktat oss, och fått ett retur/reklamationsnummer. Only for Heroes står endast för returfrakt om vi packat fel eller om varan är trasig/felaktig på annat sätt.Vid outhämtad försändelse som kommer i retur till oss utan att kunden först kontaktat oss faktureras kunden för frakt och returfrakt, samt en administrativ avgift på 50 kr. Kunden har alltid rätt till 30 dagars retur, förutsatt att villkoren ovan uppfylls, samt ett helt års bytesrätt, förutsatt att den vara du köpt fortfarande saluförs av oss när bytet sker.

Returnerade produkter ska vara i oanvänt och oskadat skick. 

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete har kunden möjlighet att returnera använda produkter till oss, och erhåller då en rabattcheck på 10% av inköpsvärdet, att använda vid nästa köp. De produkter som fortfarande är i användbart skick kommer vi att sälja som andrahandssortering, där förtjänsten går till de sociala projekt vi stöder. För övrigt material ansvarar vi för återvinning. 

OBS: Innan retur sker enligt någon av villkoren ovan, ska kunden ha kontaktat Only for Heroes för information om returnummer och returadress. Returporto betalas alltid av kunden. Har du fler frågor kring våra köpvillkor på Only For Heroes? Skicka gärna ett mejl eller skriv ett meddelande på Facebook

Vill du bli återförsäljare?

Kontakta oss gärna på info@onlyforheroes.se så kan vi skicka dig våra köpvillkor för återförsäljare.

 

Köpvillkor och användarvillkor, digitala produkter (t.ex. webbkurser)

1. Upphovsrätt och ansvar

Efter att ha genomfört köpet av en webbkurs kurs som producerats av Only for Heroes får du tillgång till kursmaterialet via en webblänk. Skapande av kundkonto medges endast den som har en giltig e-postadress. Du ansvarar för att den e-postadress som angivits är riktig och aktiv.

För att registrera dig till Only for Heroes tjänster ska du ha fyllt 18 år.

Allt kursmaterial är skyddat av upphovsrättslagstiftningen. Vid köp av en kurs eller guide gäller tillgången till materialet endast för den person som har registrerats som användare. Du får inte på något sätt eller under några som helst omständigheter sprida vidare innehållet till andra eller dela lösenord till ditt konto.

2. Betalningsvillkor

Följande betalningsalternativ finns för Only for Heroes onlinbaserade kurser:

Alt 1. Kortbetalning via Stripe

Vi använder oss tjänst från extern part, Stripe, för hantering av kortbetalningar. All känslig information, såsom kortuppgifter, behandlas enbart av Stripe via en säker betal- och SSL-server. Vi hanterar och lagrar således inga kortuppgifter. Vi accepterar bland annat Visa, Mastercard och AMEX. För Stripes betaltjänster gäller Stripes allmänna villkor och sekretess-policy, vilka ni finner under respektive länk.

Alt 2. Betalning via faktura

Fakturabetalning erbjuds till företag och organisationer. Kurstagaren får då tillgång till sin användarlicens efter det att Only for Heroes har godkänt kunden, och kunden har godkänt dessa användarvillkor. Fakturering sker när användaren har fått tillgång till kursmaterialet. Betalningsvillkor för fakturakunder (företag/stat/kommun): 30 dagar. Därefter tillkommer en dröjsmålsränta på 10 %. Only for Heroes förbehåller sig rätten att i vissa fall genomföra kreditupplysning vid begäran om fakturabetalning.

3. Användarlicens
Du har som kurstagaretillstånd att för eget, icke-kommersiellt bruk ladda ner och skriva ut de nedladdningsbara filer som finns på Only for Heroes kurssida.

Du har inte tillstånd att:

Ändra eller kopiera något material som finns på Only for Heroes kurssida.
Använda materialet för kommersiellt bruk, eller sprida det offentligt (kommersiellt eller icke-kommersiellt)
Göra försök att dekompilera eller omvända någon programvara som finns på Only for Heroes webbplats.
Överföra materialet till en annan person eller "spegla" materialen på någon annan server.

4. Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp i 14 dagar från det att du fått tillgång till materialet, förutsatt att du inte har loggat in i kursen under den perioden. Så snart en inloggning har skett anses ångerrätten förbrukad. Är produkten defekt eller felaktig är du välkommen att kontakta vår kundservice och göra en reklamation via kursskaparen.

5. Ansvarsfriskrivning

Kurstagaren förses med innehållet på Only for Heroes kurssida “i befintligt skick”.

Only for Heroes lämnar inga garantier, uttryckt eller underförstått, och avvisar och förnekar därmed alla andra garantier inklusive, men inte begränsat till, underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, lämplighet för ett visst syfte eller bristande intrång i immateriella rättigheter eller annan kränkning av rättigheter. Vidare garanterar Only for Heroes inte kursinnehållets korrekthet eller tillförlitlighet, och inte heller tillförlitligheten hos de källor som hänvisas till i på kurssidan.

Skolan är under inga omständigheter ansvarig för eventuella skador (inklusive, utan begränsning, skador för förlust av data eller vinst eller på grund av affärsavbrott) som uppstår på grund av användningen eller oförmågan att använda Only for Heroes webbkurser, även om Only for Heroes har underrättats muntligen eller skriftligen om eventuella skador.

Material som visas på skolans hemsida kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel. Only for Heroes garanterar inte att innehållet på kurssidan är korrekt, komplett eller aktuellt. Only for Heroes kan när som helst ändra innehållet på sin webbplats utan föregående meddelande. Only for Heroes ingår dock inte något åtagande att uppdatera materialet.

Only for Heroes har inte granskat alla webbplatser som är länkade till kurssidan, och ansvarar inte för innehållet på någon sådan länkad webbplats. Användning av sådan länkad webbplats sker således på användarens egen risk.

6. Tekniska förutsättningar

Tjänsten kräver tillgång till internet samt en modern/uppdaterad webbläsare. Du ansvarar själv för de kostnader som uppstår i användandet av internetuppkoppling.

7. Tillgång till materialet

Kursmaterial köpt via Only for Heroes finns tillgängligt dygnet runt, sju dagar i veckan. Only for Heroes ger dock inga garantier för att tjänsten alltid är fri från fel eller avbrott. Om brister eller avbrott i tjänsten uppstår skall Only for Heroes ges möjlighet att rätta till dessa utan att avtalsbrott skall anses föreligga. Only for Heroes har också rätt att, i rimlig omfattning, stänga tjänsten för till exempel uppgraderingar och service.

8. Lagval

Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag i Stockholms Tingsrätt.

Frågor kring dessa villkor riktas till Only for Heroes AB, Kronobergsgatan 17, 112 33 Stockholm. Org. nr: 559039-5231, e-post: info@onlyforheroes.se
Only for Heroes reserverar sig rätten att ändra dessa villkor på denna sida och villkoren kommer appliceras 30 dagar från uppdateringen.