Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Köpvillkor, användarvillkor och hantering av personuppgifter 

 

Köpvillkor

Priserna för produkterna är angivna i SEK och exklusive moms för ej inloggade kunder.  Inloggade företagskunder ser priserna exklusive moms.  Momssatsen är 6 % för böcker, för allt övrigt material 25%. Frakt tillkommer för beställningar under 600 kr inklusive moms.

Följande betalningsalternativ finns för Only for Heroes försäljning via webbshopen: 

Alt 1. Betalning via Klarna: (endast privatpersoner)

Vi använder oss tjänst från extern part, Klarna,checkout, för hantering av kortbetalningar och fakturering av privatpersoner.. All känslig information, såsom kortuppgifter, behandlas enbart av Klarna. Vi hanterar och lagrar således inga kortuppgifter. För klarnas allmänna villkor och sekretesspolicy, läs mer här.

 Alt 2. Betalning via faktura (endast företag och organisationer)

 Fakturabetalning erbjuds till företag och organisationer. Fakturering sker när ordern har levererats/användaren har fått tillgång till kursmaterialet. Betalningsvillkor för fakturakunder (företag/stat/kommun): 30 dagar. Därefter tillkommer en dröjsmålsränta på 10 %. Only for Heroes förbehåller sig rätten att i vissa fall genomföra kreditupplysning vid begäran om fakturabetalning. För fakturakunder tillkommer en fakturaavgift på 25 kr om köpet understiger 1000 kr.

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar, förutsatt att produkterna finns i vårt lager. Vid försenad leverans på grund av att produkterna är slut i lager kommer kunden att kontaktas.

Vid reklamation eller skada,  kontakta Only for Heroes omgående. Om du vill byta eller lämna tillbaks en vara måste du kontakta oss inom 14 dagar från att du fått din vara. Om en vara är felaktig, eller om något av det beställda är trasigt/saknas i måste detta anmälas till oss inom 5 dagar från mottagandet.

 OBS:

Skicka INTE tillbaka din vara utan att ha kontaktat oss, och fått ett retur/reklamationsnummer. Only for Heroes står endast för returfrakt om vi packat fel eller om varan är trasig/felaktig på annat sätt.Vid outhämtad försändelse som kommer i retur till oss utan att kunden först kontaktat oss faktureras kunden för frakt och returfrakt, samt en administrativ avgift på 50 kr. Kunden har alltid rätt till 30 dagars retur, förutsatt att villkoren ovan uppfylls, samt ett helt års bytesrätt, förutsatt att den vara du köpt fortfarande saluförs av oss när bytet sker.

Returnerade produkter ska vara i oanvänt och oskadat skick. 

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete har kunden möjlighet att returnera använda produkter till oss, och erhåller då en rabattcheck på 10% av inköpsvärdet, att använda vid nästa köp. De produkter som fortfarande är i användbart skick kommer vi att sälja som andrahandssortering, där förtjänsten går till de sociala projekt vi stöder. För övrigt material ansvarar vi för återvinning. 

OBS: Innan retur sker enligt någon av villkoren ovan, ska kunden ha kontaktat Only for Heroes för information om returnummer och returadress. Returporto betalas alltid av kunden. Har du fler frågor kring våra köpvillkor? Skicka gärna ett mejl eller skriv ett meddelande på Facebook

Vill du bli återförsäljare?

Kontakta oss gärna på info@onlyforheroes.se så kan vi skicka dig våra köpvillkor för återförsäljare.

 

Köpvillkor och användarvillkor, digitala produkter (t.ex. webbkurser)

Efter att ha genomfört köpet av en webbkurs kurs som producerats av Only for Heroes får du tillgång till kursmaterialet via en webblänk. Skapande av kundkonto medges endast den som har en giltig e-postadress. Du ansvarar för att den e-postadress som angivits är riktig och aktiv.

För att registrera dig till Only for Heroes tjänster ska du ha fyllt 18 år.

Allt kursmaterial är skyddat av upphovsrättslagstiftningen. Vid köp av en kurs eller guide gäller tillgången till materialet endast för den person som har registrerats som användare. Du får inte på något sätt eller under några som helst omständigheter sprida vidare innehållet till andra eller dela lösenord till ditt konto.

Användarlicens
Du har som kurstagaretillstånd att för eget, icke-kommersiellt bruk ladda ner och skriva ut de nedladdningsbara filer som finns på Only for Heroes kurssida.

Du har inte tillstånd att:

Ändra eller kopiera något material som finns på Only for Heroes kurssida.
Använda materialet för kommersiellt bruk, eller sprida det offentligt (kommersiellt eller icke-kommersiellt)
Göra försök att dekompilera eller omvända någon programvara som finns på Only for Heroes webbplats.
Överföra materialet till en annan person eller "spegla" materialen på någon annan server.

Ångerrätt, Webbkurser

Du har rätt att ångra ditt köp av en onlinebaserad kurs  i 14 dagar från det att du fått tillgång till materialet, förutsatt att du inte har loggat in i kursen under den perioden. Så snart en inloggning har skett anses ångerrätten förbrukad. Är produkten defekt eller felaktig är du välkommen att kontakta vår kundservice och göra en reklamation via kursskaparen.

Ansvarsfriskrivning, Webbkurser

Kurstagaren förses med innehållet på Only for Heroes kurssida “i befintligt skick”.

Only for Heroes lämnar inga garantier, uttryckt eller underförstått, och avvisar och förnekar därmed alla andra garantier inklusive, men inte begränsat till, underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, lämplighet för ett visst syfte eller bristande intrång i immateriella rättigheter eller annan kränkning av rättigheter. Vidare garanterar Only for Heroes inte kursinnehållets korrekthet eller tillförlitlighet, och inte heller tillförlitligheten hos de källor som hänvisas till i på kurssidan.

Only for Heroes är under inga omständigheter ansvarig för eventuella skador (inklusive, utan begränsning, skador för förlust av data eller vinst eller på grund av affärsavbrott) som uppstår på grund av användningen eller oförmågan att använda Only for Heroes webbkurser, även om Only for Heroes har underrättats muntligen eller skriftligen om eventuella skador.

Material som visas på skolans hemsida kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel. Only for Heroes garanterar inte att innehållet på kurssidan är korrekt, komplett eller aktuellt. Only for Heroes kan när som helst ändra innehållet på sin webbplats utan föregående meddelande. Only for Heroes ingår dock inte något åtagande att uppdatera materialet.

Only for Heroes har inte granskat alla webbplatser som är länkade till kurssidan, och ansvarar inte för innehållet på någon sådan länkad webbplats. Användning av sådan länkad webbplats sker således på användarens egen risk.

Tekniska förutsättningar, Webbkurser

Tjänsten kräver tillgång till internet samt en modern/uppdaterad webbläsare. Du ansvarar själv för de kostnader som uppstår i användandet av internetuppkoppling.

Tillgång till materialet

Kursmaterial köpt via Only for Heroes finns tillgängligt dygnet runt, sju dagar i veckan. Only for Heroes ger dock inga garantier för att tjänsten alltid är fri från fel eller avbrott. Om brister eller avbrott i tjänsten uppstår skall Only for Heroes ges möjlighet att rätta till dessa utan att avtalsbrott skall anses föreligga. Only for Heroes har också rätt att, i rimlig omfattning, stänga tjänsten för till exempel uppgraderingar och service.

Lagval

Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag i Stockholms Tingsrätt.

Frågor kring dessa villkor riktas till Only for Heroes AB, Kronobergsgatan 17, 112 33 Stockholm. Org. nr: 559039-5231, e-post: info@onlyforheroes.se
Only for Heroes reserverar sig rätten att ändra dessa villkor på denna sida och villkoren kommer appliceras 30 dagar från uppdateringen.

 

Hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss och vi har därför nedan gjort en sammanfattning av hur vi i skyddar, hanterar och använder personuppgifter. 

Vad vi sparar och varför

De uppgifter vi har om dig är de uppgifter vi får när du besöker vår sajt  och handlar hos oss. Vi använder oss av cookies, vilket innebär att vi sparar information om vad du klickar på, vad du lägger i kundvagnen och vad du handlar. 

När du lägger en order sparar vi namn, postadress, telefonnummer, e-postadress, adress, kundnummer, leverans- och betalningsuppgifter samt organisationsnummer (gäller endast företag och organisationer). Handlar du som privatkund och önskar betala med faktura kräver vår betalpartner Klarna att du även uppger ditt personnummer för att kunna bedöma din kreditvärdighet. 

För att kunna skicka information till dig om din order samt om du godkänt det, samt att ta emot nyhetsbrev, sparar vi din e-postadress och ditt telefonnummer. Din adress behöver vi för att kunna leverera ditt paket på bästa sätt. De personuppgifter vi får i samband med köp sparas också för eventuell framtida support, reklamationer och garantier.

Så länge sparar vi personuppgifter

Personuppgifter sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år men för vår bokförings skull behöver vi spara köphistorik i sju år. Vill du att vi ska ta bort dina personuppgifter tidigare än så eller vill säga upp ditt samtycke angående exempelvis digital kommunikation i form av nyhetsbrev och sms är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi det direkt. Vill du inte längre ta emot nyhetsbrev från oss kan du även avregistrera dig via länk direkt i nyhetsbrevet.

Handlar du onlinebaserade produkter, t.ex webbkurser, sparar vi ditt namn och din e-postadress samt din köphistorik tills du önskar att vi tar bort den eller så länge vi har kursen tillgänglig. Detta för att du ska kunna ta del av din kurs när och så länge du vill. Tar vi bort köphistoriken försvinner möjligheten att höra av dig till oss om du t.ex. har glömt dina inloggningsuppgifter. Alla uppgifter äldre än två år är dock inte tillgängliga som analysunderlag utan sparas endast för att dina webbkurser ska vara tillgängliga för dig.

Information om hur du och andra besökare navigerar på vår sajt och i våra appar samt hittar till oss samlar vi in via Google Analytics och Google Search Console, den datan sparas sedan i 26 månader. Här kan du läsa mer om hur vi samlar in data och använder cookies.

Så skyddar vi dina personuppgifter

När du ger ifrån dig uppgifter om dig själv i samband med köp ska du alltid kunna vara trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt. Känslig information såsom kontokortsnummer skickas alltid krypterad (SSL) för att utomstående inte ska kunna komma åt informationen. Informationen lagras inte av oss på Only for Heroes utan skickas endast vidare till kreditkortsföretaget. Överallt där känslig data skickas är överföringen krypterad, t ex i ditt konto och i kassan.

I de fall dina personuppgifter hanteras av tredje part, så sker detta enbart för att vi ska kunna hantera din order. Vi har upprättat personuppgiftsbiträdesavtal med dessa parter, som reglerar hur dina personuppgifter hanteras. Du är alltid välkommen att höra av dig för att få information om vilka parter som har tillgång till dina personuppgifter, samt hur dessa hanteras. 

Det är ytterst sällsynt, men om ett dataintrång skulle inträffa har vi tydliga och konkret utarbetade rutiner för hur vi hanterar dessa för att minimal skada ska ske. Du som kund kan också vara lugn med att om något skulle inträffa kommer du självklart att bli informerad.

Dina rättigheter

Du har alltid rätt till att när som helst få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur samt i vilket syfte personuppgifterna används. Skulle du inte vara enig med hur vi använder dina personuppgifter har du rätt till att göra invändningar samt ta tillbaka ditt samtycke. Du har också rätt att begära att vi, och våra personuppgiftsbiträden, tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice för att få svar på frågor och funderingar kring dina personuppgifter. Vår kundservice når du på info@onlyforheroes.se eller 08-6234302