Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

Miljö

Only for Heroes verkar för att beakta miljöaspekten i alla beslut kring vår verksamhet.

Miljöarbetet är för oss en kontinuerlig förbättringsprocess och vi arbetar för att ständigt begränsa företagets miljöpåverkan genom ekonomiskt rimliga åtgärder. Lagar och förordningar är för oss minimikrav, som vi strävar efter att överträffa.

För att minska våra produkters påverkan på miljön har vi som mål att alla produkter som köps genom oss ska komma till användning. Genom att hjälpa dig som kund att välja det material som passar just dina behov, hoppas vi undvika onödiga inköp. Om du mot förmodan ändå skulle ha valt fel har du alltid rätt till 30 dagars fraktfri retur, och ett helt års bytesrätt för oanvända produkter.

Du har också möjlighet att returnera dina använda produkter till oss, och erhåller då en rabattcheck på 10% av inköpsvärdet, att använda vid nästa köp. De produkter som fortfarande är i användbart skick kommer vi att sälja i vår andrahandsbutik, där förtjänsten går till de sociala projekt vi stöder.

För övrigt material ansvarar vi för att de återvinns korrekt. På vår hemsida kan du ladda ner instruktioner om hur du själv hanterar återvinning av allt material från oss – inklusive emballage. (länk).

Värderingar och Socialt ansvar

För oss är det av högsta vikt att göra affärer på ett ansvarsfullt sätt. Vi har högt ställda krav på oss själva, våra leverantörer och deras underleverantörer, avseende frågor som rör mänskliga rättigheter, arbetsrätt och miljöaspekter.

Vi arbetar ständigt för att utvärdera och förbättra oss inom detta område.

Vi verkar aktivt för att minska utanförskapet i samhället genom att aktivt stödja sociala projekt.

Vi samarbetar med projektet www.connecting Heroes.org, som verkar för att öka samverkan mellan generationer, minska utanförskap hos äldre, och öka chanserna för barn att lyckas i skolan. 

Produktsäkerhet:

CE-märkning? Gifter Varudeklaration