FAQ

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, prishöjningar, lagerhållning, eventuellt oriktigt angivna produktbeskrivningar/tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.

Priser och betalning

Med Klarna checkout erbjuder vi dig att betala din order först när du mottagit din beställning. En perfekt service som tillåter dig att kontrollera varorna innan du betalar för dem. Fakturan skickas till din angivna mejladress så fort ordern har lämnat vårt lager. Betalningstid är 14 dagar. För betalningar från ett svenskt konto är betalningsmottagare:
Klarna/Nordea Finans Sverige AB (publ).Plusgiro: 415 85 02-7 Bankgiro: 221-1555

Hur returnerar eller byter jag en vara?

Du kan returnera en vara och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från det att försändelsen mottogs. För returer, kontakta kundtjänst info@onlyforheroes.se Skriv "Retur" i ämnesraden i mejlet. Du står för portot till oss och vi står för portot tillbaka till dig om du vill byta vara. Tänk på att om du har köpt en produkt, så är etiketten/emballaget/kartongen/förpackningen en del av varan. Tejpa eller skriv inte direkt på den. Du får dock självklart öppna förpackningen så att du kan se och känna på varan. Observera att vi inte kan ta emot paket som måste hämtas på ett utlämningsställe, så skicka ej t.ex. rekommenderat.

Hur gör jag om jag fått en trasig/felaktig vara?

Only For Heroes följer alltid konsumentköplagen vid eventuella reklamationer, se www.konsumentverket.se. Vi står alltid för portot när det är ett fel eller en reklamation på en utskickad vara. Om du har fått en vara som är felaktig eller måste reklameras ber vi dig att skicka en bild på reklamationen samt förklara problemet. Skicka detta till vår kundtjänst på info@onlyforheroes.se Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar på arbetsdagar. Vid en eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Hur gör jag om jag har fått fel vara?

Har du fått fel artikel skickad till dig eller om varan inte är i förväntat skick kontaktar du vår kundtjänst på info@onlyforheroes.se  Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar på arbetsdagar.

Frakt och leverans

Din beställning skickas normalt från oss inom 3-5 dagar. Vi reserverar oss för längre leveranstider vid hög orderingång. Varor levereras till den adress du har uppgett eller till närmaste utlämningsställe som därefter meddelar dig. Ditt paket levereras med antingen Postnord eller Schenker.

Personuppgiftspolicy

Vi lämnar ej ut adresser, telefonnummer e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.