Vi flyttar in hos Funka Mera! Snart hittar du hela vårt sortiment hos funkamera.se. Vi har därför något längre leveranstider än vanligt. Lägg din order senast söndag 18/11 före 23.59 och få 10% på hela vårt sortiment!

FAQ

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, prishöjningar, lagerhållning, eventuellt oriktigt angivna produktbeskrivningar/tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.

Priser och betalning

Med Klarna checkout erbjuder vi dig som handlar som privatperson. att betala din order först när du mottagit din beställning. En perfekt service som tillåter dig att kontrollera varorna innan du betalar för dem. Fakturan skickas till din angivna mejladress så fort ordern har lämnat vårt lager. Betalningstid är 14 dagar. För betalningar från ett svenskt konto är betalningsmottagare:
Klarna/Nordea Finans Sverige AB (publ).Plusgiro: 415 85 02-7 Bankgiro: 221-1555

Handlar du som företag/kommun eller liknande, så går det utmärkt att betala med faktura. För enklast hantering är det bra om du först skapar en inloggning. Betalningsvillkor är 30 dagar. En fakturaavgift på 25 kr tillkommer på order som är lägre än 1000 kr. 

 

Vår fakturaadress skiljer sig från leveransadressen. Hur gör jag?

Du börjar med att fylla i fakturaadressen i kassaformuläret. Därefter bockar du av den blå rutan där det står "min leveransadress är samma som fakturaadressen" genom att klicka på den, och fyller sedan i leveransadress. 

 

Jag lyckas inte fylla i kassaformuläret

Det går jättebra att maila in din order också. Skicka ett mail till info@onlyforheroes.se, så fixar vi resten. Vi behöver då få följande uppgifter: 

  • Vilka varor du vill beställa 
  • Ditt namn, telefonnummer och e-postadress
  • Fakturaadress (och leveransadress om den är annan än fakturaadressen
  • Ditt personnummer om du handlar som privatperson. Detta för att vi ska kunna lägga upp din beställning för betalning via Klarna checkout. 

 

Hur returnerar eller byter jag en vara?

Du kan returnera en vara och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från det att försändelsen mottogs. För returer, kontakta kundtjänst info@onlyforheroes.se Skriv "Retur" i ämnesraden i mejlet. Du står för portot till oss och vi står för portot tillbaka till dig om du vill byta vara. Tänk på att om du har köpt en produkt, så är etiketten/emballaget/kartongen/förpackningen en del av varan. Tejpa eller skriv inte direkt på den. Du får dock självklart öppna förpackningen så att du kan se och känna på varan. Observera att vi inte kan ta emot paket som måste hämtas på ett utlämningsställe, så skicka ej t.ex. rekommenderat. OBS: Skicka inte tillbaka några varor utan att först ha kontaktat oss och fått närmare instruktioner!

Hur gör jag om jag fått en trasig/felaktig vara?

Only For Heroes följer alltid konsumentköplagen vid eventuella reklamationer, se www.konsumentverket.se. V  Om du har fått en vara som är felaktig eller måste reklameras ber vi dig att skicka en bild på reklamationen samt förklara problemet. Skicka detta till vår kundtjänst på info@onlyforheroes.se .Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar på arbetsdagar. OBS: Skicka inte tillbaka några varor utan att först ha kontaktat oss och fått närmare instruktioner!  Vid en eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Hur gör jag om jag har fått fel vara?

Har du fått fel artikel skickad till dig eller om varan inte är i förväntat skick kontaktar du vår kundtjänst på info@onlyforheroes.se  Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar på arbetsdagar.

Frakt och leverans

Din beställning skickas normalt från oss inom 3-5 dagar. Vi reserverar oss för längre leveranstider vid hög orderingång. Varor levereras till den adress du har uppgett eller till närmaste utlämningsställe som därefter meddelar dig. Ditt paket levereras med antingen Postnord eller DHL. 

Personuppgiftspolicy

Vi lämnar ej ut adresser, telefonnummer e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.